Gears of War Trivia

Every Gears of War trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gears of War questions and answers

  1. What is the name of Marcus Fenix's father in Gears of War?

    Answer: Adam Fenix

    From Chainsaw Bayonet

  2. What is Marcus Fenix's rank in Gears of War 3?

    Answer: Sergeant

    From Marcus Fenix

  3. In Gears of War, what is the name of the Locust Horde's infantry unit?

    Answer: Drone

    From Locust Horde

  4. In Gears of War, who is Marcus Fenix's best friend?

    Answer: Dominic Santiago

    From Chainsaw Bayonet

  5. Who is the protagonist of the Gears of War series?

    Answer: Marcus Fenix

    From Chainsaw Bayonet

  6. In which year was Gears Tactics released?

    Answer: 2020

    From Cover System

  7. What is the name of the final boss in Gears of War 3?

    Answer: Queen Myrrah

    From Lambent Pandemic

  8. Which character sacrifices himself to save the others in Gears of War 3?

    Answer: Dominic Santiago

    From Lambent Pandemic

All Gears of War quizzes