Gavin O'Connor Trivia

Every Gavin O'Connor trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gavin O'Connor questions and answers

  1. What sport is central to the film's plot?

    Answer: Mixed Martial Arts

    From Sibling Rivalries

  2. What was the nickname of the team that Herb Brooks coached in Miracle?

    Answer: The Miracle on Ice

    From Survival in Sports

  3. Who was the USA's goalie during the Miracle on Ice?

    Answer: Jim Craig

    From Inspiring Sports Underdog Triumphs

  4. Who played the character Paddy Conlon, the father of Tommy and Brendan, in Warrior?

    Answer: Nick Nolte

    From Underdog Fighter Characters

  5. What is Brendan's profession outside fighting?

    Answer: Teacher

    From Sibling Rivalries

  6. Which actor plays Tommy Conlon?

    Answer: Tom Hardy

    From Sibling Rivalries

  7. In Miracle, which country did the USA team beat in the final?

    Answer: Finland

    From Survival in Sports

  8. What was the name of the coach portrayed by Kurt Russell in Miracle?

    Answer: Herb Brooks

    From Survival in Sports

All Gavin O'Connor quizzes