Garfield Direct-to-Video Features Trivia

Every Garfield Direct-to-Video Features trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Garfield Direct-to-Video Features questions and answers

  1. What is the name of the device Vetvix uses to transform the citizens of Dorkon?

    Answer: Moscram ray gun

    From Vetvix

  2. Who is the villain that Garzooka and the Pet Force team fight against in the movie?

    Answer: Vetvix

    From Garzooka

  3. What is the name of the realm Eli takes Garfield to in Garfield's Fun Fest (2008)?

    Answer: Misto

    From Eli

  4. What is Eli's main role in Garfield's Fun Fest (2008)?

    Answer: Garfield's guide

    From Eli

  5. Who does Shecky have a crush on in Garfield's Fun Fest (2008)?

    Answer: Holly

    From Shecky

  6. What does Arlene do to help Garfield regain his funny in Garfield's Fun Fest (2008)?

    Answer: She encourages him

    From Arlene

  7. Who voiced the character of Arlene in Garfield's Fun Fest (2008)?

    Answer: Audrey Wasilewski

    From Arlene

  8. What is Hale's role in the climax of Garfield Gets Real?

    Answer: He helps Garfield return to the comic world

    From Hale

All Garfield Direct-to-Video Features quizzes