Garfield Trivia

Every Garfield trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Garfield questions and answers

  1. Who provides the voice for Odie in Garfield's Pet Force (2009)?

    Answer: Gregg Berger

    From Odie

  2. What is the color of McBunny in Garfield: A Tail of Two Kitties?

    Answer: Brown

    From McBunny

  3. What is Winston's main duty in Garfield: A Tail of Two Kitties?

    Answer: Managing the household

    From Winston

  4. What is the name of the comic book Jon Arbuckle reads in Garfield's Pet Force (2009)?

    Answer: Pet Force

    From Jon Arbuckle

  5. Who voiced the character Winston in Garfield: A Tail of Two Kitties?

    Answer: Bob Hoskins

    From Winston

  6. Who voiced Jon Arbuckle in Garfield's Pet Force (2009)?

    Answer: Wally Wingert

    From Jon Arbuckle

  7. What animal does Dargis have a particular dislike for in Garfield: A Tail of Two Kitties?

    Answer: Cats

    From Dargis

  8. In Garfield: A Tail of Two Kitties (2006), where does Smithee primarily work?

    Answer: Carlyle Castle

    From Smithee

All Garfield quizzes