Gabriele Muccino Trivia

Every Gabriele Muccino trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gabriele Muccino questions and answers

  1. What is the name of the character played by Jaden Smith?

    Answer: Christopher Gardner Jr.

    From Father-Son Relationships

  2. In The Pursuit of Happyness, what job does Chris Gardner get an internship for?

    Answer: Stockbroker

    From Pursuing the American Dream

  3. What is the name of the firm where Chris Gardner gets an internship in The Pursuit of Happyness?

    Answer: Dean Witter Reynolds

    From Biographical Dramas

  4. What is the name of Chris Gardner's son in The Pursuit of Happyness?

    Answer: Christopher

    From Survival in Adversity

  5. What does Chris Gardner's wife do for a living?

    Answer: Hotel maid

    From Father-Son Relationships

  6. What is the name of the character played by Will Smith?

    Answer: Chris Gardner

    From Father-Son Relationships

  7. Who wrote the book that The Pursuit of Happyness is based on?

    Answer: Chris Gardner

    From Pursuing the American Dream

  8. What is the name of Will Smith's character in The Pursuit of Happyness?

    Answer: Chris Gardner

    From Pursuing the American Dream

All Gabriele Muccino quizzes