Frozen Trivia

Every Frozen trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Frozen questions and answers

  1. What is the name of Kristoff's reindeer?

    Answer: Sven

    From The Mysticism of Frozen Lands

  2. What is the name of the reindeer in Frozen?

    Answer: Sven

    From Sibling Adventures and Ice Castles

  3. Who is Elsa's younger sister in Frozen?

    Answer: Anna

    From Sibling Adventures and Ice Castles

  4. In Frozen (2013), Hans hopes to seize control of which kingdom?

    Answer: Arendelle

    From Hans

  5. What is the name of the song Ariel sings about her dreams?

    Answer: Part of Your World

    From Enchanting Underwater Realms

  6. In the later Frozen story, what does Elsa hear that starts a journey?

    Answer: A mysterious voice

    From Sven

  7. In Frozen (2013), Sven helps Anna search for which royal sister?

    Answer: Elsa

    From Sven

  8. What is the name of the song Kristoff sings?

    Answer: Lost in the Woods

    From Sisters and their Frozen Bonds

All Frozen quizzes