Frostpunk Trivia

Every Frostpunk trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Frostpunk questions and answers

  1. What is the name of the underwater vehicle you can build?

    Answer: Seamoth

    From Survival Strategies

  2. Which resource is not available in Subnautica?

    Answer: Coal

    From Survival Strategies

  3. What is the maximum number of Survivors in a match?

    Answer: Seven

    From Survival Mechanics

  4. Which building allows you to scout the Frostland?

    Answer: Beacon

    From Survival Mechanics

  5. Which structure is essential for managing labor strikes?

    Answer: Labor Union

    From Environmental Hardships

  6. Which of these is not a region in The Long Dark?

    Answer: Coastal Highway

    From Survival Mechanics

  7. What is the primary goal in Frostpunk: The Last Autumn?

    Answer: Build a generator

    From Environmental Hardships

  8. Which law allows children to work in Frostpunk?

    Answer: Child Labor

    From Industrial Challenges

All Frostpunk quizzes