FromSoftware Trivia

Every FromSoftware trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample FromSoftware questions and answers

  1. What is the name of the archery technique Jin learns in Ghost of Tsushima?

    Answer: The Way of the Bow

    From Samurai Combat

  2. What is the name of the fighting style that focuses on multiple enemies in Ghost of Tsushima?

    Answer: Wind Stance

    From Samurai Combat

  3. What is the name of the protagonist in Ghost of Tsushima?

    Answer: Jin Sakai

    From Samurai Combat

  4. What is the name of the technique that allows Wolf to resurrect after death?

    Answer: Kuro's Divine Heir

    From Parry System

  5. Which of these is not a skill tree in Sekiro: Shadows Die Twice?

    Answer: Samurai

    From Samurai Techniques

  6. What is the main character's name in Sekiro: Shadows Die Twice?

    Answer: Wolf

    From Samurai Techniques

  7. What is the name of the poison swamp area in the game?

    Answer: Ashina Depths

    From Samurai Combat

  8. What is the primary weapon used by the protagonist?

    Answer: Katana

    From Samurai Combat

All FromSoftware quizzes