Frank Sinatra Trivia

Every Frank Sinatra trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Frank Sinatra questions and answers

  1. Who arranged the music for Sinatra's My Way?

    Answer: Don Costa

    From My Way

  2. What year was My Way released?

    Answer: 1969

    From My Way

  3. Which song from In the Wee Small Hours was later covered by Carly Simon?

    Answer: I'll Be Around

    From Big Band Era

  4. Which song from In the Wee Small Hours was a top 30 hit?

    Answer: Learnin' the Blues

    From Big Band Era

  5. What was the B-side for the My Way single?

    Answer: Blue Lace

    From My Way

  6. What was the original title of Fly Me to the Moon?

    Answer: In Other Words

    From Fly Me to the Moon

  7. What was the first album Frank Sinatra released under Columbia Records?

    Answer: The Voice of Frank Sinatra

    From My Way

  8. Which song from Sinatra at the Sands won a Grammy?

    Answer: None of them

    From Fly Me to the Moon

All Frank Sinatra quizzes