Frank Herbert Trivia

Every Frank Herbert trivia quiz on PopQ: 22 quizzes in Books. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Frank Herbert questions and answers

  1. Who does Chani marry in Dune Messiah?

    Answer: Paul Atreides

    From Chani

  2. What is the name of the substance that gives Paul Atreides his prescient abilities in Dune Messiah?

    Answer: Spice Melange

    From Paul Atreides

  3. What is the Reverend Mother's reaction to Paul's survival of the Gom Jabbar test?

    Answer: She is surprised

    From Reverend Mother Gaius Helen Mohiam

  4. What is Reverend Mother Gaius Helen Mohiam's primary role in Dune?

    Answer: Truthsayer to the Emperor

    From Reverend Mother Gaius Helen Mohiam

  5. In which book does Dr. Liet Kynes die?

    Answer: Dune

    From Dr. Liet Kynes

  6. What is Piter De Vries' relationship with the Baron's nephew, Feyd-Rautha?

    Answer: He is his teacher

    From Piter De Vries

  7. Who is Piter De Vries' employer in Dune?

    Answer: Baron Vladimir Harkonnen

    From Piter De Vries

  8. What is Glossu Rabban's relationship to Feyd-Rautha?

    Answer: He is his older brother

    From Glossu Rabban

All Frank Herbert quizzes