Frank Capra Trivia

Every Frank Capra trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Frank Capra questions and answers

  1. In It's a Wonderful Life, what does Clarence earn for helping George?

    Answer: His wings

    From Setting of Bedford Falls

  2. What state is Bedford Falls located in It's a Wonderful Life?

    Answer: New York

    From Setting of Bedford Falls

  3. What happens every time a bell rings?

    Answer: An angel gets its wings

    From Heartwarming Small-Town Stories

  4. What does George's daughter play at the Christmas party?

    Answer: Piano

    From Life's Miraculous Moments

  5. What is the name of George's wife?

    Answer: Mary

    From Life's Miraculous Moments

  6. What happens when a bell rings?

    Answer: An angel gets its wings

    From Christmas Eve Miracles

  7. What is the name of the villainous banker in It's a Wonderful Life?

    Answer: Mr. Potter

    From Setting of Bedford Falls

  8. Who loses $8,000, causing a crisis for George?

    Answer: Uncle Billy

    From Heartwarming Small-Town Stories

All Frank Capra quizzes