Forza Trivia

Every Forza trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Forza questions and answers

  1. Which feature allows players to create custom races?

    Answer: EventLab

    From Open World Racing Mechanics

  2. In Forza Horizon 5, what is the name of the new game mode that allows players to create their own races?

    Answer: EventLab

    From Open World Environments

  3. What is the name of the new game mode in Forza Horizon 5?

    Answer: EventLab

    From Dynamic Weather System

  4. What is the name of the seasonal weather system?

    Answer: Horizon Seasons

    From Open-World Racing Events

  5. Which country is the setting for Forza Horizon 5?

    Answer: Mexico

    From Open-World Racing Events

  6. What is the highest player level in Forza Horizon 5?

    Answer: 2999

    From Open World Racing Mechanics

  7. Which car is featured on the cover of Forza Horizon 5?

    Answer: Mercedes-AMG One

    From Open World Environments

  8. What is the unique feature of the weather system in Forza Horizon 5?

    Answer: Dynamic Weather

    From Dynamic Weather System

All Forza quizzes