Five Nights at Freddy's Trivia

Every Five Nights at Freddy's trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Five Nights at Freddy's questions and answers

  1. In FNaF World, which character is not a playable character?

    Answer: The Puppet

    From Freddy Fazbear

  2. In Five Nights at Freddy's 4, what is the name of the child protagonist?

    Answer: The Crying Child

    From Freddy Fazbear

  3. What is the name of the animatronic bird in Five Nights at Freddy's?

    Answer: Chica

    From Animatronics

  4. What is the name of the pizzeria in Five Nights at Freddy's?

    Answer: Freddy Fazbear's Pizza

    From Animatronics

  5. What is the name of the rare, golden version of Freddy in Five Nights at Freddy's?

    Answer: Golden Freddy

    From Animatronic Characters

  6. Which animatronic character is associated with the Let's Eat bib in Five Nights at Freddy's?

    Answer: Chica

    From Animatronic Characters

  7. In Five Nights at Freddy's VR: Help Wanted, who is the main antagonist?

    Answer: Glitchtrap

    From Freddy Fazbear

  8. In FNaF World, who is the first character you start with?

    Answer: Freddy Fazbear

    From Freddy Fazbear

All Five Nights at Freddy's quizzes