Firewatch Trivia

Every Firewatch trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Firewatch questions and answers

  1. What platform was Journey initially released on?

    Answer: PlayStation 3

    From Emotional Impact

  2. What is the name of Henry's wife?

    Answer: Julia

    From Emotional Impact

  3. What year is Firewatch set in?

    Answer: 1989

    From Wilderness Survival

  4. What is the name of the mysterious figure Henry encounters in Firewatch?

    Answer: Ned Goodwin

    From Scout Tower

  5. In which US state is Firewatch set?

    Answer: Wyoming

    From Scout Tower

  6. Which platform was Firewatch not released on?

    Answer: Nintendo 3DS

    From The Vanishing of Henry

  7. Who is the voice actor for Henry in Firewatch?

    Answer: Rich Sommer

    From The Radio

  8. What is the name of the communication device used?

    Answer: Walkie-talkie

    From Atmospheric World Building

All Firewatch quizzes