Fire Emblem Trivia

Every Fire Emblem trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fire Emblem questions and answers

  1. What skill combo is best for archers?

    Answer: Bowfaire + Astra

    From Legendary Skill Combinations

  2. Which skill combo is effective for tanking hits?

    Answer: Pavise + Aegis

    From Legendary Skill Combinations

  3. What is the name of the chapter in which the Battle of Belhalla takes place?

    Answer: The Final Holy War

    From Battle of Belhalla

  4. Which character is known for their cooking skills?

    Answer: Sumia

    From Character Permadeath

  5. What is the name of the twins' mother in Fire Emblem Warriors?

    Answer: Queen Yelena

    From Dimensional Time Travel

  6. What is the main weapon of the protagonist twins in Fire Emblem Warriors?

    Answer: Swords

    From Dimensional Time Travel

  7. Which Hero's Relic does Sylvain wield?

    Answer: Lance of Ruin

    From Heroic Descendants

  8. What is the name of the time-rewinding mechanic in Fire Emblem: Three Houses?

    Answer: Divine Pulse

    From Divine Pulse

All Fire Emblem quizzes