Finding Nemo Trivia

Every Finding Nemo trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Finding Nemo questions and answers

  1. What is the name of the fish tank leader?

    Answer: Gill

    From Clownfish Family Adventures

  2. What does Dory tell Marlin to do when life gets him down in Finding Nemo?

    Answer: Just keep swimming

    From Dory

  3. Who helps Marlin in his search for Nemo?

    Answer: Dory

    From Character: Marlin

  4. What is Dory's main character flaw in Finding Nemo?

    Answer: Short-term memory loss

    From Dory

  5. What is the name of the girl who shakes Nemo's bag in the dentist's office?

    Answer: Darla

    From Nemo

  6. What is the address Dory remembers in Finding Nemo?

    Answer: 42 Wallaby Way, Sydney

    From The Power of Laughter

  7. What is the name of Dory's mother in Finding Dory?

    Answer: Jenny

    From Underwater Worlds

  8. What is the name of the sea turtle?

    Answer: Crush

    From Clownfish Family Adventures

All Finding Nemo quizzes