Final Fantasy Trivia

Every Final Fantasy trivia quiz on PopQ: 16 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Final Fantasy questions and answers

  1. What is the name of the Chocobo's ultimate attack in Final Fantasy XIII?

    Answer: Choco Meteor

    From Chocobo

  2. In Final Fantasy Tactics, who is the Chocobo Knight?

    Answer: Beowulf Cadmus

    From Chocobo

  3. What is the name of the Chocobo that Noctis and his friends can summon in Final Fantasy XV?

    Answer: None, they can summon any Chocobo

    From Chocobo

  4. What is the maximum number of Chocobos you can keep in the stables in Final Fantasy VII?

    Answer: 6

    From Chocobo

  5. Which character in Final Fantasy VII runs a Chocobo Farm?

    Answer: Choco Billy

    From Chocobo

  6. Which job class can summon creatures?

    Answer: Summoner

    From Isometric Strategy

  7. Where does Clive first meet Ambrosia?

    Answer: Rosaria

    From Chocobo Companions

  8. What is the name of the Chocobo festival?

    Answer: Moogle Chocobo Carnival

    From Chocobo Companions

All Final Fantasy quizzes