Fight Club Trivia

Every Fight Club trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fight Club questions and answers

  1. What is the name of the operation that aims to erase debt records?

    Answer: Project Mayhem

    From Project Mayhem

  2. What is the last line of the movie?

    Answer: You met me at a very strange time in my life.

    From Soap

  3. What is the name of the character played by Edward Norton?

    Answer: The Narrator

    From Soap

  4. What does Tyler Durden say about hitting rock bottom?

    Answer: It's the only way to save yourself

    From Tyler Durden's Philosophy

  5. What does Tyler Durden use to make soap in Fight Club?

    Answer: Human fat

    From Character: Tyler Durden

  6. What is the name of the support group the narrator first attends?

    Answer: Remaining Men Together

    From The Rules of Fight Club

  7. What is the name of the support group Marla Singer crashes?

    Answer: Remaining Men Together

    From Project Mayhem

  8. What is the real purpose of Project Mayhem?

    Answer: To destroy modern civilization

    From Soap

All Fight Club quizzes