FIFA Trivia

Every FIFA trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample FIFA questions and answers

  1. Which Icon has the highest physical stat in FIFA 23?

    Answer: Patrick Vieira

    From Soccer Legends

  2. Who is the highest-rated Icon in FIFA 23?

    Answer: Pelé

    From Soccer Legends

  3. Which player has the highest dribbling stat in FIFA 21?

    Answer: Lionel Messi

    From Magic in Sports

  4. Which of these players has a 'One to Watch' card in FIFA 23 Ultimate Team?

    Answer: Jack Grealish

    From Ultimate Team Mode

  5. What is the new chemistry system in FIFA 23 Ultimate Team?

    Answer: Position Links

    From Sports Simulation Innovations

  6. What is the name of the stadium with the highest capacity in FIFA 23?

    Answer: Camp Nou

    From Penalty Kicks

  7. Who is the cover star of FIFA 23?

    Answer: Kylian Mbappe

    From Penalty Kicks

  8. Which league features the team Boca Juniors?

    Answer: Argentine Primera División

    From Professional Soccer Leagues

All FIFA quizzes