Fear Street Trivia

Every Fear Street trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fear Street questions and answers

  1. What year does Fear Street Part Three: 1666 (2021) jump to in the second half?

    Answer: 1994

    From Cursed Locations

  2. What is the color of the jacket worn by Ziggy Berman in Fear Street Part Two: 1978?

    Answer: Red

    From Slasher Tropes

  3. What is the name of the summer camp in Fear Street Part Two: 1978?

    Answer: Camp Nightwing

    From Slasher Tropes

  4. What year does Fear Street Part 2: 1978 take place?

    Answer: 1978

    From Camp Nightwing

  5. What is the name of Deena's ex-girlfriend in Fear Street Part 1: 1994?

    Answer: Sam Fraser

    From Shadyside, Ohio

  6. Who is the main character in Fear Street: 1666?

    Answer: Sarah Fier

    From Time Periods in Horror

  7. Who directed Fear Street Part 1: 1994?

    Answer: Leigh Janiak

    From Shadyside, Ohio

  8. What is the name of the curse that plagues Shadyside in Fear Street Part 3: 1666?

    Answer: The Witch's Curse

    From Time Travel Trope

All Fear Street quizzes