Fatal Frame Trivia

Every Fatal Frame trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fatal Frame questions and answers

  1. Which company developed the Fatal Frame series?

    Answer: Tecmo

    From Camera Obscura

  2. In Spirit Camera, what is the name of the woman trapped in the diary?

    Answer: Maya

    From Spirit Camera

  3. In Fatal Frame, who is the protagonist?

    Answer: Miku Hinasaki

    From Camera Obscura

  4. In which year was the first Fatal Frame game released?

    Answer: 2001

    From Spirit Camera

  5. In Fatal Frame II, who is Mio's twin sister?

    Answer: Mayu Amakura

    From Spirit Camera

  6. What is the name of the camera upgrade that allows you to see things not visible to the naked eye in Fatal Frame?

    Answer: The See function

    From Camera Obscura

  7. In Fatal Frame III, what is the name of the tattooed priestess?

    Answer: Reika Kuze

    From Ghost Photography

  8. In Fatal Frame, what is the name of the ghost who was the Rope Shrine Maiden?

    Answer: Kirie Himuro

    From Camera Obscura

All Fatal Frame quizzes