Fast and Furious Trivia

Every Fast and Furious trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fast and Furious questions and answers

  1. In which film does Letty Ortiz work with the antagonist, Owen Shaw?

    Answer: Fast & Furious 6

    From Letty Ortiz

  2. Who plays the character of Letty Ortiz in the Fast and Furious franchise?

    Answer: Michelle Rodriguez

    From Letty Ortiz

  3. What is the name of Brian O'Conner's son?

    Answer: Jack

    From Brian O'Conner

  4. What is the name of Dominic Toretto's son in the Fast and Furious franchise?

    Answer: Brian

    From Dominic Toretto

  5. What is the name of Dominic Toretto's sister in the Fast and Furious franchise?

    Answer: Mia Toretto

    From Dominic Toretto

  6. In which film does Letty Ortiz seemingly die, only to be revealed alive later in the franchise?

    Answer: Fast & Furious (2009)

    From Letty Ortiz

  7. What is the name of Brian O'Conner's love interest and eventual wife in the Fast and Furious franchise?

    Answer: Mia Toretto

    From Brian O'Conner

  8. Which actor portrays Brian O'Conner in the Fast and Furious franchise?

    Answer: Paul Walker

    From Brian O'Conner

All Fast and Furious quizzes