Far Cry Trivia

Every Far Cry trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Far Cry questions and answers

  1. In Far Cry 3, Vaas is killed by Jason in what kind of sequence?

    Answer: A hallucination

    From Vaas Montenegro

  2. What is the iconic phrase that Vaas repeats in Far Cry 3?

    Answer: Did I ever tell you the definition of insanity?

    From Vaas Montenegro

  3. Who is the voice actor for Vaas Montenegro in Far Cry 3?

    Answer: Michael Mando

    From Vaas Montenegro

  4. What is the name of the drug that Vaas uses to manipulate his victims?

    Answer: Hallucinogenic Mushrooms

    From Vaas Montenegro

  5. Which animal can snatch you from the ground?

    Answer: Eagle

    From Dynamic Wildlife Encounters

  6. In Far Cry 3, Vaas is killed by Jason using what?

    Answer: A ceremonial knife

    From Vaas Montenegro

  7. What is Vaas' relationship to the protagonist, Jason Brody?

    Answer: He is Jason's captor

    From Vaas Montenegro

  8. What is Vaas' relationship to the protagonist in Far Cry 3?

    Answer: He is the protagonist's brother's killer

    From Vaas Montenegro

All Far Cry quizzes