Fantasy Life Trivia

Every Fantasy Life trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fantasy Life questions and answers

  1. What is the main ingredient in Heavenly Curry?

    Answer: Dragon Meat

    From Heavenly Recipes

  2. Which guild is known for its culinary skills?

    Answer: Cook

    From Adventure Guilds

  3. What is the main focus of an Alchemist?

    Answer: Potions

    From Crafting and Cooking Skills

  4. Which cooking skill creates potions?

    Answer: Alchemist

    From Crafting and Cooking Skills

  5. Which Life can create the Heavenly Bow?

    Answer: Carpenter

    From Heavenly Recipes

  6. What ingredient is needed for Heavenly Stew?

    Answer: Dragon Meat

    From Heavenly Recipes

  7. Which guild is focused on hunting monsters?

    Answer: Hunter

    From Adventure Guilds

  8. Which guild is focused on gathering resources?

    Answer: Woodcutter

    From Adventure Guilds

All Fantasy Life quizzes