Fantastic Four Trivia

Every Fantastic Four trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fantastic Four questions and answers

  1. What is the Silver Surfer's home planet?

    Answer: Zenn-La

    From Character: Silver Surfer

  2. What is the name of the sequel to the 2005 Fantastic Four movie?

    Answer: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

    From Invisible Woman

  3. What is the Invisible Woman's real name in the Fantastic Four?

    Answer: Susan Storm

    From Invisible Woman

  4. Who plays Galactus in the 2007 film?

    Answer: No one, he's a cloud

    From Character: Silver Surfer

  5. What is the Silver Surfer's real name?

    Answer: Norrin Radd

    From Character: Silver Surfer

  6. Who is the main antagonist in the 2005 Fantastic Four movie?

    Answer: Doctor Doom

    From Invisible Woman

  7. In the 2007 film, who convinces the Silver Surfer to betray Galactus?

    Answer: Sue Storm

    From Character: Silver Surfer

  8. What is the name of the space station where the Fantastic Four gain their powers?

    Answer: Von Doom Space Station

    From Invisible Woman

All Fantastic Four quizzes