Fallout Trivia

Every Fallout trivia quiz on PopQ: 66 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fallout questions and answers

  1. What is the name of the Children of Atom's base in Fallout 4?

    Answer: The Nucleus

    From Children of Atom

  2. What is Mr. House's life support chamber called in Fallout: New Vegas?

    Answer: The Lucky 38 Control Room

    From Mr. House

  3. Which character is the first to be seen exiting a Vault 111 Cryogenic Pod?

    Answer: The Sole Survivor

    From Vault 111 Cryogenic Pod

  4. What is the experiment in Vault 81 in Fallout 4?

    Answer: To develop a universal cure

    From Vault-Tec

  5. What is the name of the unique Energy Weapon you can obtain in Old World Blues?

    Answer: Elijah's Advanced LAER

    From Old World Blues

  6. What is the name of the mutated bears that inhabit The Capital Wasteland?

    Answer: Yao Guai

    From The Capital Wasteland

  7. What is the name of the unique grenade rifle you can find in the Lonesome Road DLC?

    Answer: Mercy

    From Lonesome Road

  8. What is the experiment in Vault 112 in Fallout 3?

    Answer: Virtual reality simulation

    From Vault-Tec

All Fallout quizzes