Fairy Tail Trivia

Every Fairy Tail trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fairy Tail questions and answers

  1. What is the name of Natsu's flying companion?

    Answer: Happy

    From Guild Questing Adventures

  2. What is the primary goal in Guild Questing Adventures?

    Answer: Complete quests

    From Guild Questing Adventures

  3. What is the name of Natsu's dragon parent?

    Answer: Igneel

    From Grimoire and Sorcery

  4. What is Laxus Dreyar's primary magic type?

    Answer: Lightning Magic

    From Magic and Combo Skills

  5. What is the max party size in Fairy Tail (2020)?

    Answer: Five

    From Anime to Game Transition

  6. What type of game is Fairy Tail (2020)?

    Answer: JRPG

    From Anime to Game Transition

  7. What is Natsu's primary magic type?

    Answer: Fire Dragon Slayer

    From Guild Questing Adventures

  8. Who is the celestial spirit mage in Fairy Tail?

    Answer: Lucy Heartfilia

    From Grimoire and Sorcery

All Fairy Tail quizzes