Fables Trivia

Every Fables trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fables questions and answers

  1. What is the name of the spell that keeps Fables hidden from mundies?

    Answer: Glamour

    From Bigby Wolf

  2. What is the name of Bigby's son in Fables?

    Answer: Ambrose

    From Bigby Wolf

  3. Who is the main antagonist in The Wolf Among Us?

    Answer: The Crooked Man

    From Fabletown

  4. In Fables, who is the proprietor of The Farm?

    Answer: Rose Red

    From Fairy Tale Characters

  5. Which character is the security officer of Fabletown?

    Answer: Bigby Wolf

    From Fabletown

  6. In The Wolf Among Us, what is the name of the luxury apartment building where Bigby Wolf lives?

    Answer: The Woodlands

    From Bigby Wolf

  7. What is the name of Bigby Wolf's wife in the Fables Universe?

    Answer: Snow White

    From Bigby Wolf

  8. What is the name of the spell that keeps Fabletown hidden from the mundane world in The Wolf Among Us?

    Answer: Glamour

    From Bigby Wolf

All Fables quizzes