Fable Trivia

Every Fable trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fable questions and answers

  1. What is the name of the gypsy camp in Fable II?

    Answer: Bower Lake

    From Allegiance Choices

  2. In Fable II, who is the ruler of Albion?

    Answer: Lord Lucien Fairfax

    From Allegiance Choices

  3. In Fable II, what is the name of the villain?

    Answer: Lucien Fairfax

    From Fable's Moral Choices

  4. What is the effect of alcohol on characters in This War of Mine?

    Answer: It can boost or decrease morale

    From Moral Choices

  5. What is the unique aspect of This War of Mine's gameplay?

    Answer: It focuses on the civilian experience

    From Moral Choices

  6. In Fable, what happens if you choose to spare Twinblade?

    Answer: He becomes a potential ally

    From Moral Choices

  7. Who can you choose to betray in The Trial of the Waters?

    Answer: Petrus

    From Moral Choices

  8. What happens if a character becomes severely depressed?

    Answer: They may leave

    From Moral Choices

All Fable quizzes