F-Zero Trivia

Every F-Zero trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample F-Zero questions and answers

  1. In F-Zero GX, what is the Blue Falcon's color scheme?

    Answer: Blue and White

    From Blue Falcon

  2. What is the body strength of the Blue Falcon in F-Zero GX?

    Answer: B

    From Blue Falcon

  3. What is the name of the anime series featuring Captain Falcon?

    Answer: F-Zero: GP Legend

    From Captain Falcon

  4. What is the acceleration of the Blue Falcon in F-Zero GX?

    Answer: B

    From Blue Falcon

  5. What is the name of Captain Falcon's racing machine?

    Answer: Blue Falcon

    From Captain Falcon

  6. Who is the pilot of the Blue Falcon in F-Zero series?

    Answer: Captain Falcon

    From Blue Falcon

  7. In F-Zero GX, what is the unique feature of Big Blue?

    Answer: It's entirely on water

    From Big Blue

  8. In F-Zero GX, what is the weight of the Blue Falcon?

    Answer: 1260 kg

    From Blue Falcon

All F-Zero quizzes