F. Gary Gray Trivia

Every F. Gary Gray trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample F. Gary Gray questions and answers

  1. Which city is the final heist location?

    Answer: Los Angeles

    From Espionage on Scenic Roads

  2. Which song's creation is a key scene in the film?

    Answer: F*** tha Police

    From Musical Talent and Struggles

  3. What city does the heist in The Italian Job (2003) start?

    Answer: Venice

    From Espionage on Scenic Roads

  4. Which actor played Ice Cube in Straight Outta Compton?

    Answer: O'Shea Jackson Jr.

    From Gangsta Rap Culture

  5. Which city is the initial heist in The Italian Job set?

    Answer: Venice

    From Elaborate Heists

  6. What is the name of the armored truck used in the heist in The Italian Job?

    Answer: Loomis Fargo truck

    From Heist Planning and Execution

  7. Which character is an explosives expert?

    Answer: Left Ear

    From Daring Italian Heist

  8. What is the name of the character played by Charlize Theron?

    Answer: Stella Bridger

    From Daring Italian Heist

All F. Gary Gray quizzes