Evil Dead Trivia

Every Evil Dead trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Evil Dead questions and answers

  1. What is the name of the prophecy in The Lego Movie (2014)?

    Answer: The Special

    From Time Travel Tropes

  2. What is the name of the demon summoned in the Evil Dead series?

    Answer: Kandarian Demon

    From The Book of the Dead

  3. Who directed the 2013 remake of Evil Dead?

    Answer: Fede Alvarez

    From The Book of the Dead

  4. What is the name of the store where Ash works in Army of Darkness?

    Answer: S-Mart

    From Sam Raimi

  5. What is the name of the dagger that is used in conjunction with the Necronomicon in Evil Dead II?

    Answer: Kandarian Dagger

    From Necronomicon

  6. What is the primary purpose of the Necronomicon in Evil Dead II?

    Answer: To summon and control demonic forces

    From Necronomicon

  7. In Army of Darkness, what does Ash call his car?

    Answer: The Classic

    From Time Travel Tropes

  8. In the comedy film Groundhog Day, what time travel trope is used?

    Answer: Time Loop

    From Time Travel Tropes

All Evil Dead quizzes