Escape from Tarkov Trivia

Every Escape from Tarkov trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Escape from Tarkov questions and answers

  1. What is the weight of the DVL-10 sniper rifle?

    Answer: 4.5 kg

    From Weapons Arsenal and Upgrades

  2. Which map features the Health Resort?

    Answer: Shoreline

    From Tactical Shooting Scenarios

  3. Which mod increases weapon ergonomics?

    Answer: RK-1 Foregrip

    From Weapons Arsenal and Upgrades

  4. What is the name of the in-game currency?

    Answer: Roubles

    From Tactical Shooting Scenarios

  5. What is the effect of the Silent Movement skill?

    Answer: Quieter footsteps

    From Covert Infiltration Techniques

  6. What is the base recoil of the M4A1?

    Answer: 90

    From Weapons Arsenal and Upgrades

  7. Which skill affects weapon recoil control?

    Answer: Recoil Control

    From Tactical Shooting Scenarios

  8. What is the main goal in Escape from Tarkov?

    Answer: Escape the map

    From Tactical Shooting Scenarios

All Escape from Tarkov quizzes