English Premier League Trivia

Every English Premier League trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Sports. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample English Premier League questions and answers

  1. In José Mourinho's first season at Chelsea, how many games did they lose in the Premier League?

    Answer: 1

    From José Mourinho

  2. Who was the manager of Chelsea when they won their first Premier League title?

    Answer: José Mourinho

    From José Mourinho

  3. How many Premier League titles did Ferguson win as manager of Manchester United?

    Answer: 13

    From Sir Alex Ferguson

  4. Who was the first player Ferguson signed for Manchester United?

    Answer: Viv Anderson

    From Sir Alex Ferguson

  5. Which award did Mo Salah win in his first season at Liverpool?

    Answer: PFA Players' Player of the Year

    From Mo Salah

  6. Who was the first goalkeeper Guardiola signed for Manchester City?

    Answer: Ederson

    From Pep Guardiola

  7. In which season did Pep Guardiola take charge of Manchester City?

    Answer: 2016-2017

    From Pep Guardiola

  8. Under José Mourinho, Chelsea set a record for most points in a Premier League season. How many points was it?

    Answer: 95

    From José Mourinho

All English Premier League quizzes