Emma Stone Trivia

Every Emma Stone trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Emma Stone questions and answers

  1. What is the name of the Baroness's assistant in the movie?

    Answer: John

    From Cruella de Vil

  2. What is the name of Cruella's childhood friend in the movie?

    Answer: Anita Darling

    From Cruella de Vil

  3. What song does Mia sing at her audition that leads to her big break?

    Answer: Audition (The Fools Who Dream)

    From Mia Dolan

  4. What does Jules drink at her party in Superbad?

    Answer: She doesn't drink

    From Jules

  5. What is Jules' last name in Superbad?

    Answer: No last name is given

    From Jules

  6. What is the final position of Abigail Masham in the court by the end of The Favourite?

    Answer: Queen's Favourite

    From Abigail Masham

  7. Who played Abigail Masham in the film The Favourite?

    Answer: Emma Stone

    From Abigail Masham

  8. In Poor Things, who does Bella Baxter marry after being revived?

    Answer: Archibald McCandless

    From Bella Baxter

All Emma Stone quizzes