Eminem Trivia

Every Eminem trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Eminem questions and answers

  1. How many consecutive weeks did The Marshall Mathers LP top the Billboard 200?

    Answer: Eight weeks

    From Stan (2000)

  2. Which Grammy did "Lose Yourself" win besides Best Rap Song?

    Answer: Best Rap Solo Performance

    From Lose Yourself (2002)

  3. Which song from The Slim Shady LP features a duet with Dr. Dre?

    Answer: Guilty Conscience

    From The Slim Shady LP

  4. Which singer guests on the 2000 album track "Stan"?

    Answer: Dido

    From The Marshall Mathers LP (2000)

  5. Who produced the majority of The Slim Shady LP?

    Answer: Dr. Dre

    From The Slim Shady LP

  6. Who was a primary producer on the 2000 album?

    Answer: Dr. Dre

    From Slim Shady Breakthrough Era (1999-2002)

  7. At the 2001 Grammys, which award did Eminem win for The Marshall Mathers LP?

    Answer: Best Rap Album

    From Stan (2000)

  8. Who helped direct the "Lose Yourself" music video with Eminem and Phillip G. Atwell?

    Answer: Paul Rosenberg

    From Lose Yourself (2002)

All Eminem quizzes