Emily Blunt Trivia

Every Emily Blunt trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Emily Blunt questions and answers

  1. In Sicario, Kate Macer is involved in a shootout in which location?

    Answer: A traffic-jammed border crossing

    From Kate Macer

  2. In Sicario, Kate Macer is part of a task force targeting what?

    Answer: Mexican drug cartels

    From Kate Macer

  3. In Mary Poppins Returns, what is the profession of Michael Banks?

    Answer: Bank Teller

    From Mary Poppins

  4. What does Lily Houghton use as a weapon in Jungle Cruise?

    Answer: A submarine torpedo

    From Lily Houghton

  5. What is the last line The Baker's Wife sings in Into the Woods?

    Answer: Sometimes people leave you.

    From The Baker's Wife

  6. In the movie Oppenheimer, what is Kitty Oppenheimer's maiden name?

    Answer: Puening

    From Kitty Oppenheimer

  7. Which song does The Baker's Wife sing after meeting Cinderella's Prince?

    Answer: Moments in the Woods

    From The Baker's Wife

  8. What is the name of Rachel Watson's ex-husband in The Girl on the Train?

    Answer: Tom Watson

    From Rachel Watson

All Emily Blunt quizzes