Elite Dangerous Trivia

Every Elite Dangerous trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Elite Dangerous questions and answers

  1. In Elite Dangerous, what is the name of the faction led by Prime Minister Edmund Mahon?

    Answer: The Alliance

    From Galactic Powers

  2. What is the name of the currency used in Elite Dangerous?

    Answer: Credits

    From Galactic Powers

  3. Which system contains the engineer Felicity Farseer?

    Answer: Deciat

    From Planetary Systems

  4. What is the primary resource mined in the Colonia region?

    Answer: Osmium

    From Space Colonies

  5. Which star class cannot be scooped for fuel?

    Answer: T

    From Navigational Strategies

  6. What is the purpose of a Fuel Scoop?

    Answer: Refuel from stars

    From Space Exploration Mechanics

  7. What is the name of the advanced alien race in Elite Dangerous?

    Answer: Thargoids

    From Galactic Trading

  8. What is the primary use of a Discovery Scanner?

    Answer: Locate celestial bodies

    From Space Exploration Mechanics

All Elite Dangerous quizzes