Edgar Wright Trivia

Every Edgar Wright trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Edgar Wright questions and answers

  1. What is the name of the final pub in The World's End?

    Answer: The World's End

    From Alien Invasion Comedies

  2. What is the second rule of survival in Zombieland?

    Answer: Double Tap

    From Zombie Survival

  3. Who plays the character Tallahassee in Zombieland?

    Answer: Woody Harrelson

    From Zombie Survival

  4. What condition does Baby suffer from?

    Answer: Tinnitus

    From Runaway Crime Plotting

  5. What is the name of the sequel to Shaun of the Dead in the unofficial Cornetto Trilogy?

    Answer: Hot Fuzz

    From Zombie Survival

  6. What is the name of Shaun's girlfriend in the movie?

    Answer: Liz

    From Zombie Survival

  7. Which actor plays the character Doc?

    Answer: Kevin Spacey

    From Riveting Car Chase Escapades

  8. What is the first weapon Shaun uses against the zombies?

    Answer: Cricket bat

    From Zombie Comedy

All Edgar Wright quizzes