Ed Sheeran Trivia

Every Ed Sheeran trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ed Sheeran questions and answers

  1. What is the name of Sheeran's own record label?

    Answer: Gingerbread Man Records

    From Subtract & Personal Era (2023)

  2. Which county was Ed Sheeran raised in?

    Answer: Suffolk

    From Subtract & Personal Era (2023)

  3. Which album of Ed Sheeran was the best-selling album worldwide in 2017?

    Answer: ÷

    From The Evolution of Ed Sheeran's Sound

  4. What genre did Ed Sheeran experiment with in his album 'x'?

    Answer: Hip-Hop

    From The Evolution of Ed Sheeran's Sound

  5. How many nominations did the original music video get at the 2018 VMAs?

    Answer: Three

    From Perfect (Ed Sheeran song)

  6. From which Ed Sheeran studio album did "Perfect" originate?

    Answer: ÷

    From Perfect (Ed Sheeran song)

  7. What numbered single was "Thinking Out Loud" from × in the US?

    Answer: Third

    From Thinking Out Loud

  8. Which song became Ed Sheeran's first hit single from +?

    Answer: The A Team

    From Singer-Songwriter Breakthrough Era (2011-2014)

All Ed Sheeran quizzes