Dynasty Warriors Trivia

Every Dynasty Warriors trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dynasty Warriors questions and answers

  1. What is the name of the feature that allows characters to perform unique attacks in Dynasty Warriors 8?

    Answer: EX Attacks

    From Weapon Switch System

  2. Which character in Dynasty Warriors 8 uses a twin rod as a weapon?

    Answer: Sun Shangxiang

    From Weapon Switch System

  3. In Dynasty Warriors, what is Zhao Yun's character's virtue?

    Answer: Benevolence

    From Zhao Yun

  4. Which character in Dynasty Warriors 5 uses a weapon called 'Blue Dragon'?

    Answer: Guan Yu

    From Musou Mode

  5. Which character in Dynasty Warriors 5 is a Wu officer?

    Answer: Zhou Tai

    From Musou Mode

  6. What element is associated with Zhang Jiao's sorcery in Dynasty Warriors?

    Answer: Fire

    From Yellow Turban Rebellion

  7. Which Dynasty Warriors game first introduced Lu Bu as a playable character?

    Answer: Dynasty Warriors 2

    From Lu Bu

  8. Who is Lu Bu's sworn brother in Dynasty Warriors 3?

    Answer: Zhang Liao

    From Lu Bu

All Dynasty Warriors quizzes