Dying Light Trivia

Every Dying Light trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dying Light questions and answers

  1. What is the name of the special infected that only appears at night in Dying Light 2?

    Answer: Night Hunter

    From Day-Night Cycle Impact

  2. What is the name of the combat system introduced in Assassin's Creed Origins?

    Answer: Hitbox-based combat

    From Parkour

  3. What is the name of the protagonist in Dying Light 2 Stay Human?

    Answer: Aiden Caldwell

    From Day-Night Cycle Gameplay

  4. What is the name of Bayek's wife in Assassin's Creed Origins?

    Answer: Aya

    From Parkour

  5. What is the unique feature of Dying Light's gameplay during the night?

    Answer: Zombies become more aggressive

    From Parkour

  6. What is the name of the night-time enemies in Dying Light?

    Answer: Volatiles

    From Parkour Movement

  7. In Dying Light 2, what is the main benefit of clearing infected buildings during the day?

    Answer: They become safe zones

    From Day-Night Cycle Impact

  8. In Dying Light 2, what happens to the infected during the day?

    Answer: They hide in buildings

    From Day-Night Cycle Impact

All Dying Light quizzes