Dua Lipa Trivia

Every Dua Lipa trivia quiz on PopQ: 28 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dua Lipa questions and answers

  1. On which late-night talk show did Dua Lipa perform Don't Start Now in 2019?

    Answer: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

    From Media Appearances

  2. Which record label released Cold Heart (PNAU Remix) featuring Dua Lipa and Elton John?

    Answer: EMI and Universal

    From Cold Heart (with Elton John)

  3. Which organization did Billie Eilish partner with for her eco-friendly world tour?

    Answer: REVERB

    From Activism

  4. What charity did Dua Lipa donate to in response to the 2020 Beirut explosion?

    Answer: Lebanese Red Cross

    From Philanthropy

  5. How many Dua Lipa's are featured in the IDGAF music video?

    Answer: Two

    From IDGAF

  6. Which song earned Dua Lipa the BRIT Award for British Single in 2019?

    Answer: One Kiss

    From Awards and Nominations

  7. Who produced Dua Lipa's song IDGAF?

    Answer: Stephen Koz Kozmeniuk

    From IDGAF

  8. What award did Dua Lipa win at the 2019 Grammy Awards?

    Answer: Best New Artist

    From Awards and Nominations

All Dua Lipa quizzes