Drew Goddard Trivia

Every Drew Goddard trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Drew Goddard questions and answers

  1. Which monster is not released from the Facility?

    Answer: Freddy Krueger

    From Hidden Government Facilities

  2. What is the name of the intern in The Cabin in the Woods?

    Answer: Truman

    From Haunted Cabins

  3. Who directed The Cabin in the Woods?

    Answer: Drew Goddard

    From Haunted Cabins

  4. What is the name of the ancient ones in the film?

    Answer: Gods

    From Cinematic Rules

  5. What is the color of the cube prison holding the merman?

    Answer: Blue

    From Hidden Government Facilities

  6. What is the name of the organization in the movie?

    Answer: The Facility

    From Hidden Government Facilities

  7. What is the name of the gas station attendant in The Cabin in the Woods?

    Answer: Mordecai

    From Haunted Cabins

  8. What is the last item on the whiteboard of monsters?

    Answer: Kevin

    From Cinematic Rules

All Drew Goddard quizzes