Dragon's Dogma Trivia

Every Dragon's Dogma trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dragon's Dogma questions and answers

  1. Which class is best suited for the challenges?

    Answer: Fighter

    From Spectral Knight Challenges

  2. What is the name of the rift where the Arisen can recruit Pawns in Dragon's Dogma?

    Answer: The Rift

    From Pawn System

  3. In Dragon's Dogma, what is the name of the group that opposes the Dragon?

    Answer: The Wyrm Hunt

    From The Arisen

  4. What is the name of the main character's home village in Dragon's Dogma?

    Answer: Cassardis

    From The Arisen

  5. In Dragon's Dogma, what is the term for the Pawns that belong to other players?

    Answer: Support Pawns

    From Pawn System

  6. How many Cyclopes must be defeated in the fourth challenge?

    Answer: 2 Cyclopes

    From Spectral Knight Challenges

  7. What is the name of the main Pawn in Dragon's Dogma?

    Answer: Rook

    From Pawn System

  8. What is the name of the massive tower in Dragon's Dogma?

    Answer: The Everfall

    From The Arisen

All Dragon's Dogma quizzes