Dragon Quest Trivia

Every Dragon Quest trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dragon Quest questions and answers

  1. What is the main feature of Coral Cay?

    Answer: Coral Reefs

    From Crafting Islands

  2. In Dragon Quest XI, who is the last member to join the Hero's party?

    Answer: Hendrik

    From Yggdrasil

  3. Which island is associated with farming?

    Answer: Furrowfield

    From Crafting Islands

  4. What is the item that Psaro seeks to gain ultimate power in Dragon Quest IV?

    Answer: Secret of Evolution

    From Psaro

  5. What is the name of the underwater shrine that houses the Echoing Flute in Dragon Quest III?

    Answer: Shrine of Honor

    From Erdrick's Legacy

  6. Who is the protagonist in Dragon Quest III?

    Answer: Hero (Erdrick)

    From Erdrick's Legacy

  7. What is the reward for completing The Agony and the Ecstasy?

    Answer: Agate of Evolution

    From Dragon Quests

  8. What is the name of the ship Luminary and his party use in Dragon Quest XI?

    Answer: The Salty Stallion

    From Luminary

All Dragon Quest quizzes