Dragon Ball Trivia

Every Dragon Ball trivia quiz on PopQ: 40 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dragon Ball questions and answers

  1. What is the name of the organization the player joins?

    Answer: Time Patrol

    From Time Patrol Adventures

  2. Who is the Supreme Kai of Time?

    Answer: Chronoa

    From Time Machine Quests

  3. Who performs the Ultimate Move Spirit Bomb?

    Answer: Goku

    From Ultimate Move Combinations

  4. Which mini-game is part of Master Roshi's training?

    Answer: Turtle Stone Hunt

    From Training with Master Roshi

  5. Which character can achieve the Super Saiyan God transformation in Dragon Ball Z: Kakarot?

    Answer: Goku

    From Super Saiyan Transformations

  6. Which character can transform into Super Saiyan 2 Teen Gohan?

    Answer: Teen Gohan

    From Super Saiyan Transformations

  7. Which Saiyan form boosts power but reduces speed in the game?

    Answer: Super Saiyan 3

    From Saiyan Forms

  8. What is the highest Super Saiyan form Gohan can achieve?

    Answer: Super Saiyan 2

    From Super Saiyan Transformations

All Dragon Ball quizzes