Dragon Age Trivia

Every Dragon Age trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dragon Age questions and answers

  1. What item is needed to save Connor?

    Answer: Sacred Ashes

    From Bann Teagan Quest Line

  2. Who is Bann Teagan's sister?

    Answer: Arl Eamon's wife

    From Bann Teagan Quest Line

  3. What is the purpose of the Joining ritual?

    Answer: Gain darkspawn resistance

    From Grey Warden Recruitment

  4. Which faction is encountered at Frostback Mountain?

    Answer: Red Templars

    From Frostback Mountain Climb

  5. What is the fate of Leandra in Act 2?

    Answer: Murdered

    From Hawke's Family Drama

  6. Who is Hawke's mother in Dragon Age II?

    Answer: Leandra

    From Hawke's Family Drama

  7. Where is the Templar Order's main base?

    Answer: The White Spire

    From Templar Conflicts

  8. Which character is the Inquisition's spymaster?

    Answer: Leliana

    From The Inquisition

All Dragon Age quizzes