DOOM Trivia

Every DOOM trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample DOOM questions and answers

  1. Which weapon in Doom (1993) is effective for crowd control?

    Answer: Rocket Launcher

    From Iconic Weapons

  2. In Doom (2016), how many cells does the BFG 9000 use per shot?

    Answer: 3

    From The BFG 9000

  3. What is the name of the Doom comic book's famous line?

    Answer: Rip and tear

    From Chainsaw

  4. In which Doom game did the BFG 9000 first appear?

    Answer: Doom (1993)

    From The BFG 9000

  5. What is the name of the artifact found in Doom 3?

    Answer: Soul Cube

    From Mars

  6. What is the name of the enemy in Doom (1993) that shoots rockets from its shoulders?

    Answer: Revenant

    From Iconic Enemies

  7. What is the name of the Doom Slayer's pet rabbit?

    Answer: Daisy

    From The Slayer

  8. What is the Chainsaw's design based on in DOOM (2016)?

    Answer: A real-life chainsaw

    From Chainsaw

All DOOM quizzes