Don't Breathe Trivia

Every Don't Breathe trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Don't Breathe questions and answers

  1. What is the blind man's plan for Rocky at the end?

    Answer: Impregnate her

    From Nail-Biting Home Invasions

  2. What is the blind man's name in Don't Breathe?

    Answer: Norman Nordstrom

    From Nail-Biting Home Invasions

  3. What is the blind man's secret in the basement?

    Answer: A captive woman

    From High-Stakes Burglaries

  4. What is the name of the blind man in Don't Breathe?

    Answer: Norman Nordstrom

    From High-Stakes Burglaries

  5. Which actor played the role of Burnham, the professional thief in 'Panic Room'?

    Answer: Forest Whitaker

    From Claustrophobic Thrillers

  6. What is the name of the female protagonist in Don't Breathe?

    Answer: Rocky

    From Psychological Cat and Mouse Games

  7. What is the blind man's profession before losing his sight?

    Answer: Gulf War veteran

    From Stealth Tactics

  8. What is the blind man's profession before losing his sight?

    Answer: Military

    From Claustrophobic Thrillers

All Don't Breathe quizzes